Reklam

Başkan Bakış ilk icraatına belediyeden başladı

31 Mart yerel seçimlerinde Görümlü Belediye Başkanı seçilen Şükrü Bakış ilk icraatını gerçekleştirdi. Görümlü Belediye başkanı seçilen Şükrü Bakış belediye önündeki güvenlik kulübelerini kaldırdı.  Konu hakkında açıklamada bulunan Görümlü Belediye Başkanı Şükrü Bakış; “Bizler ki kendimizi bildik bileli beldemizi korur ve sahipleniriz. Bizim belde de yaşayanların hepsi akraba veya çok yakın komşuluk ve akrabalıklar halindedirler. […]

Başkan Bakış ilk icraatına belediyeden başladı
Başkan Bakış ilk icraatına belediyeden başladı
Haber Merkezi
  • 18 Nisan 2024 23:30
  • 18 Nisan 2024 23:33

31 Mart yerel seçimlerinde Görümlü Belediye Başkanı seçilen Şükrü Bakış ilk icraatını gerçekleştirdi.

Görümlü Belediye başkanı seçilen Şükrü Bakış belediye önündeki güvenlik kulübelerini kaldırdı.  Konu hakkında açıklamada bulunan Görümlü Belediye Başkanı Şükrü Bakış; “Bizler ki kendimizi bildik bileli beldemizi korur ve sahipleniriz. Bizim belde de yaşayanların hepsi akraba veya çok yakın komşuluk ve akrabalıklar halindedirler. Beldemiz sakinlerinin büyük çoğunluğu gönüllü veya köy korucusudur bu münasebet kahraman korucularımızı daha önemli görev ve sorumlulukları varken belediye araç park girişinde bulunan güvenlik kulübesinde ayrıca nöbet tutmaları bizleri rahatsız ettiğinden, yetkililerimize yazılı olarak başvurumuzu ilettik. Kendileri uygun görüp güvenlik kulübesini kaldırdılar.

Ve de sonuç olarak bizler belediyemizi Halkımız ile yöneteceğiz diye bu göreve talip olduk.  Belde sakinlerimizin teveccühleri ile de hizmet sunmak için görevlendirildik. Allah bizleri mahcup etmesin” Dedi.