Cizre’de 75 kursiyere girişimcilik sertifikası verildi

75 kursiyere girişimcilik sertifikası verildi! Cizre belediyesi tarafından 75  kursiyere girişimcilik kursu sertifikası verildi. Cizre Belediyesi, Cizre Esnaf Sanatkarlar odası ile KOSGEB arasında  imzalanan protokol kapsamında düzenlenen “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” programı sonucunda sertifika almaya hak kazanan öğrencilere sertifikaları törenle verildi. Cizre Kaymakamlığı Konferans salonunda düzenlene sertifika törenine Cizre Kaymakamı Faik Arıcan, Cizre Esnaf Sanatkarlar odası […]

Cizre’de 75 kursiyere girişimcilik sertifikası verildi
Cizre’de 75 kursiyere girişimcilik sertifikası verildi
baykal
  • 22 Kasım 2017 10:38
  • 2 Aralık 2019 09:51

75 kursiyere girişimcilik sertifikası verildi!

Cizre belediyesi tarafından 75  kursiyere girişimcilik kursu sertifikası verildi.

Cizre Belediyesi, Cizre Esnaf Sanatkarlar odası ile KOSGEB arasında  imzalanan protokol kapsamında düzenlenen “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” programı sonucunda sertifika almaya hak kazanan öğrencilere sertifikaları törenle verildi.

Cizre Kaymakamlığı Konferans salonunda düzenlene sertifika törenine Cizre Kaymakamı Faik Arıcan, Cizre Esnaf Sanatkarlar odası başkanı Hafzullah Menduhoğlu ile Cizre Sanayi Ticaret odası başkan yardımcısı Abdurrahim Nur’un yanısıra kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile kursiyerler katıldı.

Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) işbirliği ile düzenlenen “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” projesi kapsamında eğitim gören öğrencilere sertifikalarını Cizre Kaymakamı Arıcan ile  Cizre Esnaf Sanatkarlar odası ve Cizre Sanayi Ticaret odası başkan yardımcısı Nur tarafından verildi.

Sertifika töreninde kısa bir konuşma yapan Cizre Belediye Başkanı ARICAN, ‘’Böyle bir yola başlarken bazı engellerle karşılaşabilirsiniz ama hedeften şaşmazsanız öyle yâda böyle hedefinize ulaşırsınız. Gençlere tavsiyem hayalinizi kaybetmeyin her zaman hedefe ulaşmak için küçük bir adım atılır ve her şey bir adımla başlar bütün gençlerimize iş hayatında başarılar diliyorum.’’ Dedi

Cizre Esnaf Sanatkarlar odası başkanı Hafzullah Menduhoğlu, Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ne katılıp sertifika almaya hak kazanan katılımcılar, KOSGEB’in 50 bin TL hibe ve 100 bin TL. faizsiz kredi, toplam 150 bin olan yeni girişimci desteklerinden gerekli şartları ve koşulları tamamladıktan sonra faydalanabileceklerdir” dedi.