Silopi 2.Cadde Kaldırım Çalışmasına başlandı

Silopi 2.Cadde kaldırım çalışmasına başlandı. Daha önce projelendirilmiş şekilde hayata geçilen 2.cadde sağlıklaştırma çalışmaları altyapı çalışmalarının sona ermesi ile beraber üst yapı çalışmaları kapsamında asfaltlama çalışmaları yapılmıştı. Elektrik, telekom hatlarının altyapıya inmesinin sona ermesi ile beraber kaldırım ve peyzaj çevre düzenlemelerini yapmak için üstyapı çalışmaları kapsamında peyzaj ve çevre düzenlemelerinin çalışmalarına başlandı. Çok kısa bir […]

Silopi 2.Cadde Kaldırım Çalışmasına başlandı
Silopi 2.Cadde Kaldırım Çalışmasına başlandı
baykal
  • 17 Kasım 2017 17:18
  • 2 Aralık 2019 09:51

Silopi 2.Cadde kaldırım çalışmasına başlandı. Daha önce projelendirilmiş şekilde hayata geçilen 2.cadde sağlıklaştırma çalışmaları altyapı çalışmalarının sona ermesi ile beraber üst yapı çalışmaları kapsamında asfaltlama çalışmaları yapılmıştı.

Elektrik, telekom hatlarının altyapıya inmesinin sona ermesi ile beraber kaldırım ve peyzaj çevre düzenlemelerini yapmak için üstyapı çalışmaları kapsamında peyzaj ve çevre düzenlemelerinin çalışmalarına başlandı. Çok kısa bir süre sonra 2.cadde çok daha modern güzel bir yüze kavuşacaktır.