Yıllardır beklenen haber Beytüşşebap belediye başkanından geldi..

Beytüşşebap Belediye Başkanı Habip Aşan’dan MÜJDELİ HABERLER… Başkan Aşan,şahsına ait sosyal paylaşım sitelerinde yapmış olduğu paylaşımlarda, yaklaşık hibe maliyeti 4.000.000 lirayı bulacak 1 adet olimpik kapalı yüzme havuzu ile 2 adet mini basketbol sahasının yapılacağını ve ayrıca www.sirnakajans.com aracılığı ile de ikinci müjdeli haberi verdi. Yıllardır atıl durumda olan ilçeye 7 kilometre uzaklıktaki Ilıcak Köyü yakınlarında […]

Yıllardır beklenen haber Beytüşşebap belediye başkanından geldi..
Yıllardır beklenen haber Beytüşşebap belediye başkanından geldi..
baykal
  • 5 Eylül 2019 07:13
  • 2 Aralık 2019 09:50

Beytüşşebap Belediye Başkanı Habip Aşan’dan MÜJDELİ HABERLER…

Başkan Aşan,şahsına ait sosyal paylaşım sitelerinde yapmış olduğu paylaşımlarda, yaklaşık hibe maliyeti 4.000.000 lirayı bulacak 1 adet olimpik kapalı yüzme havuzu ile 2 adet mini basketbol sahasının yapılacağını ve ayrıca www.sirnakajans.com aracılığı ile de ikinci müjdeli haberi verdi. Yıllardır atıl durumda olan ilçeye 7 kilometre uzaklıktaki Ilıcak Köyü yakınlarında bulunan Zümrüt Kaplıcaları üzerinde DİKA tarafından desteklenecek olan açık-kapalı havuzların yanısıra sosyal tesisler ve otel yapılacak.

 

 

 

Başkan Aşan paylaşımında ;Girişimlerimiz sonucu ve ayrıca Milletvekilimiz Sn.Rizgin BİRLİK, İl Başkanımız Sn. İbrahim Halil ERKAN ın destekleri ,Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Dr mehmet KASAPOĞLU, Bakan Yardımcımız Sn. İhsan Selim BAYDAŞ’ın katkılarıyla ilçemize yapılacak ve yaklaşık hibe maliyeti 4 milyon lirayı bulacak olan 1 adet olimpik kapalı yüzme havuzu 2 adet mini basketbol sahası yapılacak . Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

Bizlerde #SirnakAjans ailesi olarak Belediye Başkanı Habip Aşan nezdinde emeği geçen herkese teşekkür eder Beytüşşabap halkına hayırlı olsun diyoruz..