Başkan Tatar’dan Vekil Birlik’e makamında ziyaret

Bir dizi ziyaret için Ankara’ya giden Başverimli Belediye Başkanı Medeni Tatar, Ak Parti Şırnak Milletvekili Rızgin Birlik’i makamında ziyaret etti. Başverimli beldesinde gerçekleştirdiği çalışmalarla beldenin çehresini değiştiren Başverimli Belediye başkanı Medeni Tatar bu kapsamda ziyaretlerini sürdürüyor. Ankara ziyaretinde Ak Parti Şırnak Milletvekili Rızgin Birlik’i makamında ziyaret eden Başkan Tatar, “Ak Parti Şırnak Milletvekilimiz sayın Rizgin […]

Başkan Tatar’dan Vekil Birlik’e makamında ziyaret
Başkan Tatar’dan Vekil Birlik’e makamında ziyaret
Haber Merkezi
  • 27 Ocak 2021 01:15
  • 16 Mayıs 2023 09:40

Bir dizi ziyaret için Ankara’ya giden Başverimli Belediye Başkanı Medeni Tatar, Ak Parti Şırnak Milletvekili Rızgin Birlik’i makamında ziyaret etti.
Başverimli beldesinde gerçekleştirdiği çalışmalarla beldenin çehresini değiştiren Başverimli Belediye başkanı Medeni Tatar bu kapsamda ziyaretlerini sürdürüyor. Ankara ziyaretinde Ak Parti Şırnak Milletvekili Rızgin Birlik’i makamında ziyaret eden Başkan Tatar, “Ak Parti Şırnak Milletvekilimiz sayın Rizgin Birlik’i TBMM’deki makamında ziyaret ettim. Değerli vekilimize samimi içten ve misafirperver karşılamasından dolayı teşekkür ediyorum. Bu güne kadar beldemize yapılan çalışmalarda desteklerini bizde eksik etmeyen beyoğlu escort vekilimize teşekkürler ederiz. Saygılar sonuyorum” dedi.
Ziyarette beldede yapılan hizmetler ve devam eden projeler hakkında istişare yapıldı.