Şırnak Valisi Pehlivan Habur Sınır Kapısında

SİLOPİ Gazetesi – Şırnak Valisi başkanlığındaki heyet , Silopi İlçe sınırlarında bulunan Habur Sınır Kapısına giderek incelemelerde bulundu. İpekyolu Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü’nde toplantı gerçekleştirdi. Vali Pehlivan’ı müdürlüğe gelişinde, Silopi Kaymakamı Sezer Işıktaş, İpekyolu Bölge Müdürü M.Enver Kök, Habur Emniyet Şube Müdürü Ebubekir Ulutürk, Silopi İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Okan Sarıkoç, Gümrük Müdürü […]

Şırnak Valisi Pehlivan Habur Sınır Kapısında
Şırnak Valisi Pehlivan Habur Sınır Kapısında
Silopi GAZETESİ
  • 5 Aralık 2019 12:49

SİLOPİ Gazetesi – Şırnak Valisi başkanlığındaki heyet , Silopi İlçe sınırlarında bulunan Habur Sınır Kapısına giderek incelemelerde bulundu. İpekyolu Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü’nde toplantı gerçekleştirdi.

Vali Pehlivan’ı müdürlüğe gelişinde, Silopi Kaymakamı Sezer Işıktaş, İpekyolu Bölge Müdürü M.Enver Kök, Habur Emniyet Şube Müdürü Ebubekir Ulutürk, Silopi İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Okan Sarıkoç, Gümrük Müdürü Ali Gökdemir, Gümrük ve Turizm İşletmeleri Habur Müdürlüğü İşletme Müdürü Vedat Şahin, Gümrük ve Tasfiye İşletme Müdür V. Gülistan Orhan ile Şube Müdürleri Ziya Kır ile Ayşe Didem Yılmaz karşıladı.

Kendisini karşılayanlar ve kurum personeli ile birlikte Sınır Kapısı Mülki İdare Amirliği’ne geçen Vali Pehlivan, Silopi Kaymakamı Sezer Işıktaş ve Bölge Müdürü M. Enver Kök’ten Habur Sınır Kapısının genel durumu, gümrük ve dış ticaret iş ve işlemleriyle ilgili bilgiler aldı.

Buradaki toplantının ardından Habur Sınır kapısındaki birimler, gümrük sahasının revizyonu kapsamındaki inşaat çalışmaları,karayolundaki düzenlemeler ile tır parkında inceleme ve denetlemelerde bulunarak görevlilerden bilgiler alan Vali Pehlivan; Habur Sınır Kapısının bölgemiz ve ülke ekonomimiz için ziyadesiyle önemli olduğunu belirterek bütün iş ve işlemlerin etkin, verimli ve azami hassasiyetle yerine getirilmesi talimatını verdi, görevlilere kolaylık ve başarılar diledi.

Daha sonra sınır kapısında bulunan köprü ve arama noktasına giden Vali Pehlivan, vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Habur Sınır Kapısı ziyaretinde Vali Pehlivan’a; Vali Yardımcısı Tunahan Efendioğlu, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Geliş eşlik etti.