Görümlü ve Başverimli belediye başkanlarından 1 Mayıs mesajı

Görümlü Belediye Başkanı Ruşen Tellioğlu ile Başverimli Belediye Başkanı Medeni Tatar 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü münasebeti ayrı ayrı mesaj yayımladılar. SİLOPİ GAZETESİ – Görümlü Belediye Başkanı Ruşen Tellioğlu mesajında “Ülkemizde daha üretken, daha kalkınmış bir Türkiye yolunda çalışan işçi ve emekçi kardeşlerimizin alın teri büyük öneme sahiptir. Bu vesile başta belediye bünyemizde çalışan […]

Görümlü ve Başverimli belediye başkanlarından 1 Mayıs mesajı
Görümlü ve Başverimli belediye başkanlarından 1 Mayıs mesajı
Haber Merkezi
  • 1 Mayıs 2020 10:16
  • 29 Kasım 2021 10:57

Görümlü Belediye Başkanı Ruşen Tellioğlu ile Başverimli Belediye Başkanı Medeni Tatar 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü münasebeti ayrı ayrı mesaj yayımladılar.

SİLOPİ GAZETESİ – Görümlü Belediye Başkanı Ruşen Tellioğlu mesajında “Ülkemizde daha üretken, daha kalkınmış bir Türkiye yolunda çalışan işçi ve emekçi kardeşlerimizin alın teri büyük öneme sahiptir. Bu vesile başta belediye bünyemizde çalışan personellerimiz olmak üzere tüm işçi ve emekçilerin günü kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

Başverimi belediye başkanı Medeni Tatar’da yayımladığı mesajında şu cümleyi kurdu: “birlik ve beraberlik içerisinde ülkemizin gelişmesine katkı sunan, emek harcayan, her koşulda devletinin yanında duran tüm emekçi ve işçi kardeşlerimizin gününü tebrik ediyorum”