Reklam

Silopili esnaflardan sağlık personeline destek

SİLOPİ  GAZETESİ – Silopi ilçesinde esnaflar devlet hastanesinde çalışan sağlık personeline meşrubat ve kolonya, galoş ve peçete desteğinde bulundu. Silopi’de bir araya gelen üç esnaf Covid-19 karşı mücadele veren sağlık çalışanlarına destek amaçlı kendi aralarında topladıkları peçete, galoş, kolonya, meşrubat ve içme sularını devlet hastanesi görevlilerine teslim etti. Hastane görevlileri de yardım yapan esnaflara teşekkür […]

Silopili esnaflardan sağlık personeline destek
Silopili esnaflardan sağlık personeline destek
Haber Merkezi
  • 23 Mart 2020 14:10
  • 25 Mart 2020 08:37

SİLOPİ  GAZETESİ – Silopi ilçesinde esnaflar devlet hastanesinde çalışan sağlık personeline meşrubat ve kolonya, galoş ve peçete desteğinde bulundu.

Silopi’de bir araya gelen üç esnaf Covid-19 karşı mücadele veren sağlık çalışanlarına destek amaçlı kendi aralarında topladıkları peçete, galoş, kolonya, meşrubat ve içme sularını devlet hastanesi görevlilerine teslim etti. Hastane görevlileri de yardım yapan esnaflara teşekkür etti. Yardımı hastaneye getiren esnaflardan Mesut İmrak, “amacımız koronavirüs hastalığıyla ilgili en çok sağlık ve psikolojik olarak etkilenecek olan sağlık personellerimizin moral, motivasyon ve enerjilerini yüksek tutmaktı. Halkımızdan, dayak, küfür değil, selam ve sevgi getirdik. Hepsine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Tek kullanımlık sular, galoş peçeteler, meyve suyu içecek getirdik. Amacımız yardım değil sağlıkçılara farkındalık yaratmaktı” dedi.