Reklam

AK PARTİLİ ADAY GÜNDÜZ, “ÇALIŞMALARIMIZI HALKIMIZIN HİZMET ESASINA DAYANDIRARAK GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”

Silopi’de seçim çalışmalarına gece gündüz aralıksız devam eden Ak Parti Şırnak Milletvekili adayı Abdülkerim Gündüz,” “çalışmalarımızı Ak Parti’nin davasına ve halka hizmet esasına dayandırarak gerçekleştiriyoruz” dedi. Silopi ilçe merkezi, belde ve köylerde seçim çalışmalarına aralıksız olarak devam ettiklerini açıklayan Ak Parti Şırnak Milletvekili Adayı Abdülkerim Gündüz, “Bu ziyaretlerimizde, halkımızın sıcak ilgisi ve teveccühü bizi 14 […]

AK PARTİLİ ADAY GÜNDÜZ, “ÇALIŞMALARIMIZI HALKIMIZIN HİZMET ESASINA DAYANDIRARAK GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”
AK PARTİLİ ADAY GÜNDÜZ, “ÇALIŞMALARIMIZI HALKIMIZIN HİZMET ESASINA DAYANDIRARAK GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”
Haber Merkezi
  • 8 Mayıs 2023 16:16

Silopi’de seçim çalışmalarına gece gündüz aralıksız devam eden Ak Parti Şırnak Milletvekili adayı Abdülkerim Gündüz,” “çalışmalarımızı Ak Parti’nin davasına ve halka hizmet esasına dayandırarak gerçekleştiriyoruz” dedi.

Silopi ilçe merkezi, belde ve köylerde seçim çalışmalarına aralıksız olarak devam ettiklerini açıklayan Ak Parti Şırnak Milletvekili Adayı Abdülkerim Gündüz, “Bu ziyaretlerimizde, halkımızın sıcak ilgisi ve teveccühü bizi 14 Mayıs’ta alnımızın akıyla başarıya ulaştıracağının müjdecisi oldu” dedi.

Gazetemize seçim çalışmaları hakkında değerlendirmede bulunan Ak Parti Şırnak Milletvekili Adayı Abdülkerim Gündüz şunları söyledi:

“Gündemdeki seçimler öncesinde milletvekili adayı olarak çalışmalarımız devam ediyor. Halkımızla bir araya gelerek, onların dertlerini, taleplerini dinliyoruz ve birlikte istişare ediyoruz. Bu çalışmalarımızı Ak Parti’nin davasına ve halka hizmet esasına dayandırarak gerçekleştiriyoruz.

Şu ana kadar Silopi ilçemizde Çalışkan ile Görümlü Beldeleri, Birlik, Özgen, Çardaklı köyleri ve Sisli, Çiçekli, Yamaç mezraları ile Başverimli Beldemizi ile Aktepe Köyü, Ortaköy, Çiftlik, Buğdaylı, Ilıcalar, Kavallı, Mahmutlu, Çukurca, Doruklu, Kavaközü, Bostancı, Ceylan ve Yeşilyurt köylerimizi, Babındak, Zıristin , Pınarönü köyleri ve Besta Belak, Gavita mezralarında hemşerilerimizle bir araya geldik. İlçe merkezinde de kıymetli ailelerimizin ileri gelenleri ve kanaat önderlerini ziyaret ettik. Ayrıca, Habur Sınır Kapısı ve Tır Park’ında günübirlikçi hemşerilerimiz ile ihracat yapan firmalarımız ile görüştük, taleplerini dinledik. Günübirlikçi ve firmalarımızın genel sorunlarını çözüme kavuşturduk.

Bu ziyaretlerimizde, halkımızın sıcak ilgisi ve teveccühü bizi 14 Mayıs’ta alnımızın akıyla başarıya ulaştıracağının müjdecisi oldu.

14 Mayıs, Yeni Türkiye Yüzyılında Silopi’nin ve Şırnak’ın daha ileriye taşınacağı bir dönüm noktasıdır. Bu yolda biz de Ak Parti olarak güçlü kadromuzla birlikte hizmetlerimizi artırarak sürdüreceğiz. Milletimizin bize verdiği güveni boşa çıkarmayacağız ve halkımızın her zaman yanında olacağız. Bu yolda bize destek veren herkese şükranlarımızı sunuyoruz.

Silopi ve Şırnak için daha güzel yarınlar için hep birlikte çalışacağız. Milletimizin desteği ve dualarıyla, hizmetlerimizi sürdüreceğiz.”