Reklam

KADİM Aşiretler Federasyonundan Başkan Tatar’a ziyaret

Kadim Aşiretler Federasyonu Şırnak İl temsilcisi Süleyman İğdi, en büyük hedef ve amaçlarının Şırnak’ı hak ettiği yerde görmek olduğunu ifade etti.

KADİM Aşiretler Federasyonundan Başkan Tatar’a ziyaret
KADİM Aşiretler Federasyonundan Başkan Tatar’a ziyaret
Haber Merkezi
  • 18 Nisan 2024 23:32
  • 30 Nisan 2024 13:44

Kadim Aşiretler Federasyonu Şırnak İl temsilcisi Süleyman İğdi, beraberinde federasyon kanaat önderleri ile birlikte 31 Mart yerel seçimlerinde güven tazeleyerek kaldığı yerden hizmetelere devam eden Silopi Başverimli belde belediye başkanı Medeni Tatar’ı ziyarette bulundu.

Kadim Aşiretler Federasyonu Şırnak İl temsilcisi Süleyman İğdi, en büyük hedef ve amaçlarının Şırnak’ı hak ettiği yerde görmek olduğunu ifade etti. Şırnak il merkez,ilçeler ve beldeler kısacası Şırnak  için herkesin işbirliği içerisinde hareket etmesi gerektiğinin ifade eden Kadim Aşiretler Federasyonu (KAF ) Şırnak İl temsilcisi Süleyman İğdi, “son seçimlerde güven tazelemiş olan değerli kardeşimiz Başverimli belediye başkanımız Medeni Tatar beyin çalışmaları ile hizmetlerini yakından takip ediyoruz. Beldeye kazandırılmış olan Kültür merkezi de hayırlı uğurlu olsun dileklerimiz ile hizmetlerinin devamını dileyerek tebrik ediyoruz” dedi.

Tebrik ziyaretlerini kabul eden ve hizmetleri ile isminden söz ettiren Başverimli belediye başkanı Medeni Tatar, “Kadim Aşiretler Federasyonu Şırnak İl temsilcisi sayın Süleyman İğdi beyin ziyaretleri bizleri memnun etmiş olup bu nazik ziyaretlerinden dolayı kendileri nezdinde tüm federasyon üyelerine selamlarımızı sunuyoruz.

Sivil toplum kuruluşlarımızla, siyasi partilerdeki arkadaşlarımızla ülkemiz, ilimiz ve de beldemiz için elimizden gelen her şeyi yapmamız lazım. Hizmetlerimize de kaldığımız yerden devam edeceğiz” İfadelerini kullandı.