Silopi’de Kızılay öğrenciler ile oyun oynayıp yardım dağıttı

Şırnak’ın Silopi ilçesinde Kızılay Silopi Şubesi tarafından köy okullarında ihtiyaç sahibi 400 öğrenciye kırtasiye, çanta ve giyim yardımında bulundu. Yardım öncesi Kızılay ekipleri öğrenciler ile çeşitli top oyunları oynadı. Doruklu köyünü ziyaret eden Kızılay Silopi Şubesi ekipleri Doruklu Ortaokulu ve anasınıfında okuyan 78 ihtiyaç sahibi öğrenciye giysi yardımı, çanta ve kırtasiye seti dağıttı. Dağıtım öncesi […]

Silopi’de Kızılay öğrenciler ile oyun oynayıp yardım dağıttı
Silopi’de Kızılay öğrenciler ile oyun oynayıp yardım dağıttı
Haber Merkezi
  • 16 Aralık 2021 06:31

Şırnak’ın Silopi ilçesinde Kızılay Silopi Şubesi tarafından köy okullarında ihtiyaç sahibi 400 öğrenciye kırtasiye, çanta ve giyim yardımında bulundu. Yardım öncesi Kızılay ekipleri öğrenciler ile çeşitli top oyunları oynadı.


Doruklu köyünü ziyaret eden Kızılay Silopi Şubesi ekipleri Doruklu Ortaokulu ve anasınıfında okuyan 78 ihtiyaç sahibi öğrenciye giysi yardımı, çanta ve kırtasiye seti dağıttı. Dağıtım öncesi anasınıfı öğrencileri ile Silopi Genç Kızılay gönüllüleri okul bahçesinde çeşitli oyunlar oynadı. Minikleri eğlendiren Kızılay ekipleri daha sonra öğrencilere sıra ile yardım malzemelerini hediye etti.


Silopi Kızılay Şube Başkanı Murat Tatar 5’i merkez ilçe 5 köy okulu olmak üzere 10 okulda ihtiyaç sahibi olarak belirledikleri 400 öğrenciye kırtasiye ve giyim yardımında bulunduklarını söyledi. Tatar, “dağıtımları yaparken öğrencileri de eğlendirmek için gönüllü ekibimiz oyunlar oynuyor. Amacımız sadece yardım dağıtmak değil sosyal bağ oluşturmaktır. Doruklu köyümüzde de aynı şekilde öğrenciler ile kaynaştıktan sonra dağıtım gerçekleştirdik. Burada da 78 öğrenciye ulaştık” dedi.