Başverimli Belediye Başkanı Medeni Tatar vatandaşları tarıma yönlendiriyor

Başverimli Belde Belediyesi vatandaşları tarıma özendirmek için seralar kurdu. Seralarda meyve ve sebze ürünlerini eken Başverimli Belde Belediye Başkanı Medeni Tatar, amaçlarının vatandaşları tarıma yöneltmek olduğunu söyledi. 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde AK Parti’den Başverimli Belde Belediye Başkanı seçilen Medeni Tatar, istihdam ve üretime dair projelerini hayata geçiriyor. Geçen ay 3 dönüm araziye […]

Başverimli Belediye Başkanı Medeni Tatar vatandaşları tarıma yönlendiriyor
Başverimli Belediye Başkanı Medeni Tatar vatandaşları tarıma yönlendiriyor
Haber Merkezi
  • 31 Mart 2020 10:43
  • 7 Ekim 2023 09:23

Başverimli Belde Belediyesi vatandaşları tarıma özendirmek için seralar kurdu. Seralarda meyve ve sebze ürünlerini eken Başverimli Belde Belediye Başkanı Medeni Tatar, amaçlarının vatandaşları tarıma yöneltmek olduğunu söyledi.

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde AK Parti’den Başverimli Belde Belediye Başkanı seçilen Medeni Tatar, istihdam ve üretime dair projelerini hayata geçiriyor. Geçen ay 3 dönüm araziye sera kuran Başkan Tatar, burada meyve sebze yetiştiriciliğine başladı. Seracılığının beldede yaygınlaştırılması ve iş istihdamına yönelik yapılan proje beğeni gördü. Serada yetişen meyve ve sebzeler hasat edilecek ilk ürün belde halkına ücretsiz dağıtılacak.

Meyve ve Sebzeleri denetleyen Başkan Tatar, serada yetişecek olan ürünlerin önce halka ücretsiz olarak dağıtılacağını söyledi. Hedeflerinin ileriki aşamada serayı 15 dönüme kadar genişletmeyi ve 25 kişiyi istihdam etmek olduğunu belirten Başkan Tatar, amaçlarının vatandaşları tarıma yöneltmek olduğunu söyledi.

Topraklarında çok sayıda meyve ve sebzelerin yetişebileceğini ifade başkan Tatar, “halkımızı kendi meyvesini ve sebzesini üreterek dışa bağımlı olmaktan kurtarabiliriz. Bu şekilde hem ülke ekonomisine hem de kendi ekonomilerine katkı sağlarlar. Diye konuştu.

Başkan Tatar kendi seralarında ekilen sakarya escort meyve ve sebzelerin vatandaşlara ücretsiz bir şekilde vatandaşlara dağıtacağını sözlerine ekledi.