ESCUDO, #SizleriUnutmadık diyerek Engelli ve Yetimleri sevindirdi

Hayırsever işadamlarının yönetimindeki ESCUDO group daha önceki bayramlarda olduğu gibi bu bayram öncesi de Silopi’deki engelli, yetim ve yardıma muhtaç çocukları unutmadı.   Silopi GAZETESİ – ESCUDO group yetkililerinin #SizleriUnutmadık şiarıyla her bayram öncesi olduğu gibi bu bayram öncesi de Özel Öz Nur Rehabilitasyon Merkezi Müdiresi Engelsiz Yaşam gönüllüsü Semire Azizoğlu’nun araştırmaları neticesi çıkan engelli,yetim-öksüz […]

ESCUDO, #SizleriUnutmadık diyerek Engelli ve Yetimleri sevindirdi
ESCUDO, #SizleriUnutmadık diyerek Engelli ve Yetimleri sevindirdi
silopihaber
  • 31 Temmuz 2020 11:11
  • 31 Temmuz 2020 11:12

Hayırsever işadamlarının yönetimindeki ESCUDO group daha önceki bayramlarda olduğu gibi bu bayram öncesi de Silopi’deki engelli, yetim ve yardıma muhtaç çocukları unutmadı.

 

Silopi GAZETESİ – ESCUDO group yetkililerinin #SizleriUnutmadık şiarıyla her bayram öncesi olduğu gibi bu bayram öncesi de Özel Öz Nur Rehabilitasyon Merkezi Müdiresi Engelsiz Yaşam gönüllüsü Semire Azizoğlu’nun araştırmaları neticesi çıkan engelli,yetim-öksüz ve yardıma muhtaç çocuklarından 20 sine bayramlık elbise ile bayram şekerleri verildi.

 

ESCUDO Group sponsorluğunda dağıtılacak elbise ve bayram şeker ile lokumlarını tek tek evlerine götürüp bayramlarını kutlayan Engelsiz Yaşam gönüllüsü Rehabilitasyon Merkezi müdiresi Semire Azizoğlu, Öncelikle bizleri hiçbir bayram yalnız bırakmayan ESCUDO Group yönetimi ve ekibine şükranlarımızı sunuyoruz.

Bir önceki Ramazan bayramında da gıda yardım paketleri yollayarak yardıma muhtaç ile engelli,yetim çocuklarımızı ve ailelerinin bir nebze yüzlerinin gülmesine müsebbip olan ESCUDO Group bu bayramda da saha çalışmamız sonrası belirlenen çocuklarımıza bayramlık elbise ile lokum ve şeker ile bayramlarını kutlamamıza vesile oldular. Bu duyarlı davranış ve desteklerinden dolayı kurumum Özel Öz Nur Rehabilitasyon ile Engelsiz Yaşam gönüllüsü olduğum camia adına şükranlarımı sunuyorum. Dedi.

windows 10 education lisans satın al