Görümlü Beldesinde sağlık için hepimiz için denetimi gerçekleştirildi

Görümlü belediye Başkanı Ruşen Tellioğlu, İçişleri Bakanlığı’nın talimatıyla Türkiye genelinde ‘Sağlık İçin Hepimiz İçin’ sloganıyla gerçekleştirilen koronavirüs tedbirlerine yönelik denetimine katıldı.   SİLOPİ GAZETESİ – İçişleri Bakanlığı koordinasyonunda tüm il ve ilçelerde valiler, kaymakamlar, belediye başkanları, genel ve özel kolluk birimlerinin katılımıyla “Sağlık İçin Hepimiz İçin” sloganıyla koronavirüs tedbirlerine yönelik denetimler yapılırken bu kapsamda Görümlü […]

Görümlü Beldesinde sağlık için hepimiz için denetimi gerçekleştirildi
Görümlü Beldesinde sağlık için hepimiz için denetimi gerçekleştirildi
Haber Merkezi
  • 13 Ağustos 2020 09:16

Görümlü belediye Başkanı Ruşen Tellioğlu, İçişleri Bakanlığı’nın talimatıyla Türkiye genelinde ‘Sağlık İçin Hepimiz İçin’ sloganıyla gerçekleştirilen koronavirüs tedbirlerine yönelik denetimine katıldı.

 

SİLOPİ GAZETESİ – İçişleri Bakanlığı koordinasyonunda tüm il ve ilçelerde valiler, kaymakamlar, belediye başkanları, genel ve özel kolluk birimlerinin katılımıyla “Sağlık İçin Hepimiz İçin” sloganıyla koronavirüs tedbirlerine yönelik denetimler yapılırken bu kapsamda Görümlü Beldesinde de denetimler gerçekleştirildi. Görümlü Belediye Başkanı Ruşen Tellioğlu, esnaf denetimleri gerçekleştirdi. İş yerleri, fırınlar, marketler ve tüm yaşam alanlarında denetim yapıldı.

Başkan Tellioğlu, denetimlerde esnaf ve vatandaşlardan daha duyarlı olmalarını ve sosyal mesafe ile maske kuralına uymalarını isteyerek “Koronavirüs salgınını ancak el ele vererek yenebiliriz. Herkesin bu mücadeleye katkı sunması gerekiyor. Temizlik, maske ve mesafe kuralına her zamankinden daha fazla özen göstermeliyiz. Vatandaşlarımızın da kurallara uymalarını özellikle istiyoruz. Vatandaşlarımıza sosyal mesafe, hijyen ve maske kuralları ile ilgili daha dikkatli ve duyarlı olmaları konusunda uyarılarda bulunduk. İnanıyoruz ki, bu süreci hep birlikte atlatacağız. Aldığımız tedbirler, koronavirüsten daha güçlüdür. Sağlığımız için lütfen Maske Sosyal mesafe temizlik kurallarına uyalım” diye konuştu.

Başkan Tellioğlu, esnaf ve vatandaşlarla sohbet de ederek mücadeleye destek vermelerini istedi.

 

windows 10 pro lisans satın al