Görümlü beldesinde imar ve kadastro çalışması

  Silopi’ye bağlı Görümlü Beldesinde imar ve kadastro çalışmalarının startı verildi. SİLOPİ GAZETESİ – Görümlü beldesinde imar ve kadastro çalışmaları içi kolları sıvayan Görümlü Belediye Başkanı Ruşen Tellioğlu seçim öncesi verdiği vaatleri yerine getirmeye devam ediyor. 2017 yerel seçimlerinde Görümlü beldesinin imar planını yapma sözünü vatandaşlara veren Başkan Tellioğlu çalışmalara kısa süre içerisinde başlanacağını ve […]

Görümlü beldesinde imar ve kadastro çalışması
Görümlü beldesinde imar ve kadastro çalışması
Haber Merkezi
  • 21 Haziran 2020 09:09
  • 24 Temmuz 2021 11:54

 

Silopi’ye bağlı Görümlü Beldesinde imar ve kadastro çalışmalarının startı verildi.

SİLOPİ GAZETESİ – Görümlü beldesinde imar ve kadastro çalışmaları içi kolları sıvayan Görümlü Belediye Başkanı Ruşen Tellioğlu seçim öncesi verdiği vaatleri yerine getirmeye devam ediyor. 2017 yerel seçimlerinde Görümlü beldesinin imar planını yapma sözünü vatandaşlara veren Başkan Tellioğlu çalışmalara kısa süre içerisinde başlanacağını ve beldenin imar planını çıkartacaklarını söyledi.

Yapılacak çalışma hakkında bilgi veren Başkan Tellioğlu, “Seçim öncesi vatandaşlarımıza kadastro çalışmalarını ve tapulama işini belediye olarak yapacağımızın vaat etmiştik. Onun startını verdik. 1999 yılında köyden beldeye çevrilirken hazırlanan bir imar planı vardı. O gün olduğu gibi bugünde imar planı güncel değil. Biz şimdi o çalışmayı yapıyoruz. Bunu ya iller bankası vasıtasıyla veyahut ta özel bir firma ile anlaşarak en hızlı şekilde 15 içerisinde başlamayı planlıyoruz. Görümlü halkına şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu.